Längtar till fredag eftermiddag

Snart har det gått en arbetsvecka (idag är det tisdag) och vi åker upp till Dalom igen...
Ska bli härligt att komma dit igen. Jag tog hem ett fönster som jag har skrapat och målat. En ruta behöver bytas och det får jag göra när jag kommer upp.
Cilla och jag åker så fort vi kan på fredag och barnen kommer efter med Gustaf som chaufför.
De har beställt Tacos till middag :-)

Kantarelli!!! Komsikomsi...

Vi åkte upp över helgen, Mats, Cilla & Sissela. Med fokus på att bestämma kulör för våra fönster som ska restaureras och snyggas upp. Sissela satt i stora salen under större delen av helgen för att fokusera på sitt examensarbete. Energidricka och snacks, fin utsikt och fantastisk miljö gör susen när man pluggar. 
På vägen upp stannade vi och köpte närproducerade varor, rödbetor och fina köttbitar. Det blev en utomordentlig lördagsmiddag, som avnjöts med gott vin. Söndagen bjöd på sol och kantarellplockning i närområdet. Och det kan man kalla närområde, vi begav oss upp 50 meter i skogen och vi kan meddela att skogens guld inte är svår att finna! Perfekt till omelett som blev söndagens lunch i bersån och solen.

 

 

Rörshyttan i Dalom

Hej på Er!
Efter många år av letande, hittade vi av en slump en annons i Dagens Nyheters helgbilaga  Det var ett ställe i Dalarna som var till salu. Visningen var redan på söndagen och vi bestämde oss för att åka...

Det sa bara KLICK!
Vi visste direkt att det var det här stället vi hade väntat på i alla år vi sökt...
Mejeriet

Välkommen till Familjen Collmans blogg!

RSS 2.0